team

“Regelmatige nascholing en congressen zorgen ervoor dat we up to date blijven . Onze ideeën over benadering van onze patiënten en de behandeling sluiten goed op elkaar aan. We hebben hetzelfde doel voor ogen; het waarborgen van kwaliteit!

We zijn lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten en de Nederlandse vereniging voor Parodontologie. Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten.”

Zully is in 2009 afgestudeerd als mondhygiëniste en werkt sinds 2011 in de praktijk. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

Zully Huamancayo Briones

In 2009 heb ik mijn opleiding tot mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool van Utrecht.Vanaf die tijd heb ik in verschillende praktijken gewerkt in Waalre, Oisterwijk en Vught. Sinds september 2011 ben ik werkzaam bij Centrum voor Mondhygiëne Eindhoven en werk daarnaast ook bij de Verwijspraktijk voor Tandheelkunde in Oosterhout.

Het leuke aan het werk als mondhygiëniste vind ik het contact met de mensen. Tijdens de behandeling probeer ik altijd goed uit te leggen wat ik ga doen, waarom ik iets doe en geef ik de cliënt graag de ruimte om zijn of haar verhaal te doen. Het is voor mij prioriteit dat u met een goed gevoel in de stoel ligt.

Voor Dunia is niets is belangrijker dan duidelijk uitleg te geven voor, tijdens en na de behandeling. Ze is aanwezig op donderdag.

Dunia Rammo

Jaren geleden -toen ik de opleiding tandartsassistente volgde- wist ik direct dat ik meer ambitie had in deze sector. Ik koos ervoor om verder te studeren tot mondhygiënist voor meer uitdaging en verdieping. Naast de omgang met patiënten, ligt mijn affiniteit voornamelijk bij angstpatiënten. Niets is belangrijker dan duidelijk uitleg te geven voor, tijdens en na de behandeling. Op deze manier wil je de optimale zorg leveren om zo de mondgezondheid te verbeteren.

 

Ilse is afgestudeerd in 1999 als mondhygiëniste en in de praktijk aanwezig op dinsdag om de week, woensdag, donderdag en vrijdag om de week.

Ilse Beuker

Naast mijn werk is sporten en reizen voor mij erg belangrijk . Als het even kan combineren we dat dan ook. Dat is de ultieme ontspanning door inspanning voor mij! Mijn vriend is een fanatiek triatleet (Ironman) en sinds 2014 ben ik  ook gestart met triatlon en zijn we in Oosterhout  een eigen vereniging gestart.
Ironmanagers Nederland – www.ironmanagersnl.nl

Naast het sporten en werk in de praktijk ligt mijn interesse ook bij de toenemende vraag van de mens om zelf zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid in stand te houden of te verbeteren. Zo volg ik daarvoor enkele cursussen zoals bv. orthomoleculaire gezondheidsleer.

Sinds april 2017 ben ik naast de praktijk in Eindhoven ook een praktijk gestart in Breda, Kiesz Breda.

“Dames met verstand van zaken en nog vriendelijk ook, wat een verademing.”