team

De oprichters van Centrum voor Mondhygiëne  Eindhoven zijn Ilse Beuker en Kim Boom.

“Wij hebben elkaar leren kennen tijdens de opleiding voor mondhygiëne aan de Hogeschool van Utrecht en daar zijn we afgestudeerd in 1999. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende werkvelden, hebben we in 2005 besloten om samen onze eigen praktijk op te starten.

Sinds 2011 hebben we ons team versterkt met Zully Huamancayo Briones en zij werkt momenteel 4 dagen per week in de praktijk.

Regelmatige nascholing en congressen zorgen ervoor dat we up to date blijven . Onze ideeën over benadering van onze patiënten en de behandeling sluiten goed op elkaar aan. We hebben hetzelfde doel voor ogen; het waarborgen van kwaliteit!

We zijn lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten en de Nederlandse vereniging voor Parodontologie. Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten.”

zully-2

Zully is in 2009 afgestudeerd als mondhygiëniste en werkt sinds 2011 in de praktijk. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Zully Huamancayo Briones

In 2009 heb ik mijn opleiding tot mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool van Utrecht.Vanaf die tijd heb ik in verschillende praktijken gewerkt in Waalre, Oisterwijk en Vught. Sinds september 2011 ben ik werkzaam bij Centrum voor Mondhygiëne Eindhoven. Ik ben part-time begonnen en werk er nu met veel plezier fulltime.

Het leuke aan het werk als mondhygiëniste vind ik het contact met de mensen. Tijdens de behandeling probeer ik altijd goed uit te leggen wat ik ga doen, waarom ik iets doe en geef ik de cliënt graag de ruimte om zijn of haar verhaal te doen. Het is voor mij prioriteit dat u met een goed gevoel in de stoel ligt.

kim-3

Kim is in 1999 afgestudeerd als mondhygiëniste en is aanwezig op de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Kim Boom

Naast de praktijkvoering ben ik actief in het volgen van cursussen en congressen op tandheelkundig gebied; het houdt me scherp en het inspireert me. Daarnaast heb ik gemerkt dat de mondgezondheid me veel vertelt over  ‘ de mens’ die er achter zit. En dat juist de mens achter die mond mijn ‘werk’ bijzonder en mooi maakt.

In de loop van de jaren heb ik een verschuiving gezien van mensen die de praktijk bezoeken. In deze tijd speelt bewustwording, gezonde voeding en stress een grote rol. Het is belangrijk ook deze factoren mee te nemen.

Naast mijn ‘ werk ‘ als mondhygiënist, begeleid ik mensen die zichzelf onder de noemer HSP plaatsen en mensen die te maken hebben gehad met narcistisch misbruik. Neem gerust een kijkje op mijn website:  www.kimboom.nl

ilse-2

Ilse is afgestudeerd in 1999 als mondhygiëniste en in de praktijk aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag om de week

Ilse Beuker

Naast mijn werk is sporten voor mij erg belangrijk . Als het even kan ben ik op de racefiets of in het water te vinden. Dit is de ultieme ontspanning door inspanning voor mij! Mijn vriend is een fanatiek triatleet en sinds 2014 ben ik  ook gestart met triatlon en zijn we in Oosterhout  een eigen vereniging gestart.
Ironmanagers Nederland – www.ironmanagersnl.nl

Naast het sporten en werk in de praktijk ligt mijn interesse ook bij de toenemende vraag van de mens om zelf zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid in stand te houden of te verbeteren. Zo volg ik daarvoor enkele cursussen zoals bv. orthomoleculaire gezondheidsleer.

“Dames met verstand van zaken en nog vriendelijk ook, wat een verademing.”