team

Vanaf 2005 bestaat Centrum voor Mondhygiëne Eindhoven.

“Regelmatige nascholing en congressen zorgen ervoor dat we up to date blijven . Onze ideeën over benadering van onze patiënten en de behandeling sluiten goed op elkaar aan. We hebben hetzelfde doel voor ogen; het waarborgen van kwaliteit!

We zijn lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten en de Nederlandse vereniging voor Parodontologie. Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten.”

zully-2

Zully is in 2009 afgestudeerd als mondhygiëniste en werkt sinds 2011 in de praktijk. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Zully Huamancayo Briones

In 2009 heb ik mijn opleiding tot mondhygiënist afgerond aan de Hogeschool van Utrecht.Vanaf die tijd heb ik in verschillende praktijken gewerkt in Waalre, Oisterwijk en Vught. Sinds september 2011 ben ik werkzaam bij Centrum voor Mondhygiëne Eindhoven. Ik ben part-time begonnen en werk er nu met veel plezier fulltime.

Het leuke aan het werk als mondhygiëniste vind ik het contact met de mensen. Tijdens de behandeling probeer ik altijd goed uit te leggen wat ik ga doen, waarom ik iets doe en geef ik de cliënt graag de ruimte om zijn of haar verhaal te doen. Het is voor mij prioriteit dat u met een goed gevoel in de stoel ligt.

ilse-2

Ilse is afgestudeerd in 1999 als mondhygiëniste en in de praktijk aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag om de week

Ilse Beuker

Naast mijn werk is sporten voor mij erg belangrijk . Als het even kan ben ik op de racefiets of in het water te vinden. Dit is de ultieme ontspanning door inspanning voor mij! Mijn vriend is een fanatiek triatleet en sinds 2014 ben ik  ook gestart met triatlon en zijn we in Oosterhout  een eigen vereniging gestart.
Ironmanagers Nederland – www.ironmanagersnl.nl

Naast het sporten en werk in de praktijk ligt mijn interesse ook bij de toenemende vraag van de mens om zelf zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid in stand te houden of te verbeteren. Zo volg ik daarvoor enkele cursussen zoals bv. orthomoleculaire gezondheidsleer.

“Dames met verstand van zaken en nog vriendelijk ook, wat een verademing.”